Introductie 

Image

Over mij:

Mijn naam is Ruben Cress. Ik ben freelance creative director, fotograaf en content creator, en heb ruim 14 jaar ervaring op het gebied van content creatie en het produceren van beelden en visuals. Ik vertaal de missie en visie van bedrijven. Ik heb een passie om uitdagingen en problemen (samen) op te willen lossen in combinatie met creativiteit. Ik werk nauw samen met al mijn klanten en probeer een onderdeel of verlengstuk te worden van het bedrijf waarvoor ik werk, waardoor lange of korte terugkomende samenwerkingen vlot, makkelijk en met flexibiliteit mogelijk zijn.

Ik ben freelance creative director, fotograaf en content creator, en heb ruim 14 jaar ervaring op het gebied van content creatie en het produceren van beelden en visuals. Ik vertaal de missie en visie van bedrijven. Ik heb een passie om uitdagingen en problemen (samen) op te willen lossen in combinatie met creativiteit. Ik werk nauw samen met al mijn klanten en probeer een onderdeel of verlengstuk te worden van het bedrijf waarvoor ik werk, waardoor lange of korte terugkomende samenwerkingen vlot, makkelijk en met flexibiliteit mogelijk zijn.

Ik heb voor een aantal grote bedrijven gewerkt als fotograaf zoals:
- de Nederlandse Overheid
- Unica
- Ardanta
- the Office Operators in Amsterdam
- Preston Palace
- en een aantal clienten gehad in het buitenland, zoals Zweden, Amerika en Belgie.

Maar ik ga ook aan de slag voor ondernemers die net starten, een daarvan is Smooth Laser Clinic, waar ik super trots op ben, omdat deze ondernemer binnen 3 jaar tijd 2 filialen erbij heeft geopend. Ik heb hiervoor de een marketingplan uitgewerkt, een landingpage + website gemaakt, merkbeleving, customer journey, en de benodigde fotografie geleverd.

Vragenlijst

Ik heb alvast een vragenlijst in elkaar gezet die mij gaat helpen om een beter idee te krijgen van ETB, en wat ETB eventueel nodig heeft. Dit zijn waardevolle vragen. Dus vanwege de gedachtegang dat iets waarde heeft, vraag ik normaliter een symbolisch bedrag om de vragenlijst in te zien.

Filter Categories
All
Commercial
Docu
Food
Graphics
Interior
Portraits
Product

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd in mijn diensten en wil je meer weten over wat Ruben Cress Fotografie voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Ik kijk er naar uit om samen te werken en de perfecte foto's voor jouw bedrijf te creëren.